Skip to content

Quality Manager BOSTO

Antwerpen, Vlaams Gewest, BelgiëQuality

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een job waar je je tanden in kan zetten en waar je echt het verschil kan maken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Ebro Foods Belgium, dat deel uitmaakt van het Spaanse Ebro Foods, is opzoek naar een superheld(in) voor de rol van Quality Manager bij Ebro Foods Belgium!

Wij bij Ebro Foods Belgium zijn gespecialiseerd in rijstproductie en commercialisatie.
Het Belgische merk Bosto is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Ons bedrijf levert aan verschillende merken en private labels van supermarkten en aan de voedingsindustrie.

Kwaliteit en samenwerking met klanten staan centraal in onze bedrijfscultuur en Bosto staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor Bosto als u op zoek bent naar hoogwaardige rijstproducten.

Vereisten

  • Je rapporteert aan de Quality Manager Benelux en werkt zeer nauw samen met de andere Quality Managers van de groep. Je levert een bijdrage aan de uniformiteit van het kwaliteitsbeleid binnen de Ebro Benelux plants.
  • Als Quality Manager draag je de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van alle rijstproducten die worden geproduceerd in onze productieplant in Merksem. Je waarborgt de naleving van zowel de wettelijke voorschriften als de eisen van de klanten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het gehele kwaliteitssysteem dat is gebaseerd op de IFS-normen.
  • Je geeft leiding aan een team van 2 QA assistenten en 3 QC medewerkers en werkt aan het verbeteren van de effectiviteit van het kwaliteitssysteem door middel van KPI's, kwaliteitsrapporten en advies voor verbeteringsprojecten. Jouw verantwoordelijkheid reikt van de grondstoffen en verpakkingsmaterialen tot de afgewerkte producten.
  • Je beschikt over een masterdiploma in een voeding gerelateerde discipline (of vergelijkbare ervaring) en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een kwaliteitsfunctie. Bovendien heb je ervaring in het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel met externe contacten zoals klanten en autoriteiten, als intern tussen verschillende afdelingen. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal vloeiend. Bovendien begeleid je regelmatig klanten- en certificatieaudits (IFS/BIO/GMP+/HALAL/KOSHER).
  • Je bent een pragmatisch, efficiënt, zelfstandig en besluitvaardig persoon. Bovendien ben je zeer enthousiast en gemotiveerd om bij te dragen aan de kwaliteitscultuur van het bedrijf.
  • Als je een flexibele instelling hebt en graag veranderingen omarmt, dan nodigen we je uit om te solliciteren voor deze uitdagende rol bij Ebro Foods Belgium. Kom ons team versterken en samen bouwen we aan een veilig en kwalitatief product, terwijl we werken aan een duurzame toekomst. Oh, en niet te vergeten: je krijgt een competitief salaris en extralegale voordelen in een dynamisch bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid, gezondheid en transparantie.

Als jij denkt dat je de perfecte kandidaat bent voor deze functie, dan is dit je kans om deel uit te maken van een bedrijf dat investeert in de toekomst en duurzaamheid, en waar gezondheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Bovendien biedt Ebro Foods Belgium je een competitief salaris en extralegale voordelen in ruil voor je inzet en zelfstandigheid. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en wie weet word jij de nieuwe Quality Manager bij Ebro Foods Belgium!

of