Skip to content

Import Officer

RemoteBelgië, Vlaams Gewest, AntwerpenLogistiek

Functieomschrijving

Herba Ingredients is de Europese afdeling rijstingrediënten van de Ebro Foods Group en is al vele jaren actief in rijst, rijstderivaten en rijstmeel. Het bedrijf is gespecialiseerd in natuurlijke en glutenvrije rijst ingrediënten van de hoogste kwaliteit, hoofdzakelijk voor de Europese markt, maar ook voor export buiten Europa.

De klanten zijn momenteel alle grote industriële food & pet- food producenten.


Je bent als logistiek bediende verantwoordelijk voor de volledige coördinatie en organisatie van het orderbeheer voor eigen klantenportefeuille. Dit houdt in het registreren van contracten en bestellingen in SAP, het inplannen van productie en het inplannen van transporten alsook het verzorgen van contacten met leveranciers, klanten en douane. Je zorgt er voor dat alle leveringstijden worden nageleefd en dat de productie en verzendklaar maken zo goed mogelijk verloopt.

Ook het luik dienst na verkoop komt aan bod met contacten met het nationale en internationale kwaliteitsteam, net zoals diverse projecten zoals onderhandelingen vrachttarieven en opmaak posities.


Vereisten

De functie omvat heel wat administratieve taken, zoals ook de factuur controle bij afwijkingen, maar je job bestaat voor een groot stuk uit contacten met verschillende mensen. Het is dus belangrijk dat je vlot en diplomatisch kan omgaan met allerlei types mensen en je hen weet te motiveren. Als er één schakel van de ketting hapert, wordt een bestelling misschien niet op tijd geleverd.

Je moet in staat zijn zelfstandig te werken en stressbestendig zijn, je moet kunnen omgaan met conflicten en je hebt genoeg doorzettingsvermogen.


Geschreven en gesproken kennis van Nederlands, Engels en Frans is vereist. Kennis van het Duits is een pluspunt.


of